Bakboord/'t Zand

Bakboord/'t Zand

Recht in het hart van Linkeroever, aan bakboordzijde van de Schelde, brengt buurtrestaurant Bakboord sinds december 2009 extra leven in dit stadsdeel. In Bakboord ontdekt u een frisse, transparante oase, met een gezellig hedendaags interieur, waar mensen elkaar ontmoeten om van een lekkere en gezonde maaltijd te genieten.

Sinds 2016 kan u de benen onder tafel schuiven in de nieuwe Bakboord. Het buurtrestaurant verhuisde toen naar de hoek van de Carel Van Manderstraat en de Louis Paul Boonstraat. Dat is op een steenworp van de oude locatie (Ernest Claesstraat).

Bakboord is een samenwerking tussen stad Antwerpen en Sense.

Sinds begin november 2014 baat Sense de keuken uit van het gloednieuwe woonzorgcentrum ’t Zand van het Zorgbedrijf Antwerpen. ’t Zand bevindt zich op Linkeroever en zal eens volledig bezet 125 bewoners tellen die 3 keer per dag, 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar een maaltijd krijgen die bereid is door Sense.

We behaalden voor Bakboord een Smiley. Met Smiley erkent het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) dat het restaurant een goed hygiënesysteem toepast.

Raadpleeg onze online menukaart voor meer informatie over allergenen: klik hier.

Ontvang onze menu's in uw mailbox

Buurtrestaurants

Onze medewerkers ontvangen u met de gulle glimlach in onze buurtrestaurants. Hier geniet u van een lekkere en gezonde maaltijd aan een scherpe prijs. Mensen met een laag inkomen en senioren genieten van een verlaagd tarief.

U hebt de keuze uit twaalf buurtrestaurants: zeven in Antwerpen, twee in Mortsel, één in Halle, één in Dilbeek en één in Beveren.

Praktisch

Bakboord/'t Zand
Hoek Carel Van Manderstraat en Louis Paul Boonstraat
2050 Antwerpen Linkeroever

Openingsuren

Restaurant

Maandag tot zaterdag van 11u30 tot 14u
 

Nieuwsbrief

Schrijf u in op één of meerdere van onze nieuwsbrieven.