Het Moment

Het Moment

Het Moment is het belevingscentrum van de Abdij van Averbode. Iedereen is er van harte welkom om binnen de muren van de abdij te genieten van de Averbode-producten zoals bier, kaas, brood, peperkoek, ijs, mosterd, ... 

Het Abdijcafé van Het Moment is een bijzondere plek: op een historisch belangrijke plaats geniet je van ons menu, waarvan de meeste gerechten met minstens één Averbode-product zijn bereid. In het Abdijcafé staat onze imposante huisbrouwerij: de plek waar verschillende Averbode-bieren worden gebrouwen, die je alleen hier kan drinken. Als het mooi weer is, biedt ons terras een prachtig uitzicht op de abdij van Averbode.

Verder is er de huisbakkerij met het heerlijke Averbode-brood en een Abdijwinkel met alle Averbode-producten en allerlei lokale delicatessen. Een unieke plek op het kruispunt van de drie provincies waar het aangenaam toeven is in de rustgevende omgeving van een abdij met een actieve gemeenschap norbertijnen.

We behaalden voor Het Moment een Smiley. Met Smiley erkent het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) dat het restaurant een goed hygiënesysteem toepast.  

Volg ons op Facebook en Instagram!

Praktisch

Het Moment
Abdijstraat 1
3271 Averbode

Openingsuren

Restaurant

Abdijwinkel: dinsdag tot zondag, van 10u tot 18u

Abdijcafé: dinsdag tot zondag, van 11u tot 18u

De keuken van het Abdijcafé sluit om 17u30, de bar om 18u.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op één of meerdere van onze nieuwsbrieven.