Met Sense

  • Van harte welkom in de Heerlijckyt van Elsmeren
  • Beleef Het Moment, in de Abdij van Averbode
  • Advies op maat voor een gezellig buurtrestaurant met Sense
  • Professionele horeca-expertise met Sense
  • De ideale partner voor een bedrijfsrestaurant met Sense
  • Werken met Sense is werken met plezier
  • Van harte welkom in de Heerlijckyt van Elsmeren

  • Beleef Het Moment, in de Abdij van Averbode

  • Advies op maat voor een gezellig buurtrestaurant met Sense

  • Professionele horeca-expertise met Sense

  • De ideale partner voor een bedrijfsrestaurant met Sense

  • Werken met Sense is werken met plezier

Een vraag?
  • Sense voor u
  • Onze uitbatingen
  • Nieuws
  • Sense
  • Advies
  • Foto's
  • 50 sense
  • Duurzaamheidsverslag
  • Vacatures
  • Contact
Terug naar boven

Sense

Werken en eten met Sense

Sense overkoepelt een aantal bestaande horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, (bedrijfs)restaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier wordt u in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.

Zoekt u een betrouwbare partner in de uitbouw of uitbating van uw horecaverhaal?

Sense beweegt, ontwikkelt en groeit en doet dit graag samen met u.

 

Een droom

Sense geeft zinvolle arbeid aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk. 

Onze buurtrestaurants brengen mensen samen die anders vaak alleen thuis de dag doorbrengen. Ze eten bij ons voor weinig geld en krijgen er gratis sociaal contact bovenop. Bovendien brengen die restaurants leven in de buurt. 

Onze bedrijfsrestaurants zorgen voor een pauze, voor even weg zijn van het computerscherm, voor sociaal contact met de collega's. Lekker eten brengt zo meer welzijn op het werk. 

Ook als we een eventlocatie exploiteren, al dan niet met catering of overnachting, dan heeft dat altijd een sociale functie. Of het nu gaat om een seminarie, een bedrijfsevenement, een communie- of huwelijksfeest, we werken altijd in een sfeer die mensen samenbrengt.

Missie & Waarden

Onze missie:

Sense serveert met de glimlach een rijk palet aan horeca-beleving, met vakmanschap en sociaal talent.

Onze waarden: 

Samen
Klantgericht
Ondernemen
Goesting
Professionele groei
Maatschappelijk engagement


Medewerkers

We bieden werk en professionele begeleiding aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt. Ze krijgen bij ons de tijd om, behoorlijk opgeleid, ten volle te renderen in een van onze vestigingen. We zijn erkend als maatwerkbedrijf, als invoegbedrijf en voor lokale diensteneconomie. Daarnaast werken we ook samen met OCMW's voor de inschakeling van mensen in een Art.60-statuut.

We dagen onze medewerkers uit, stimuleren hen, betrekken hen bij wat we doen. Wellicht is het daarom dat ze zo graag bij ons werken. 

Heel onze organisatie is doordrongen van deze filosofie. Ze leeft bij de medewerkers van de ondersteunende diensten. Ze wordt aangewakkerd door de chef-koks, die hun kwaliteiten achter het fornuis combineren met leidinggeven aan een kleurrijke personeelsploeg.

Wat we doen, heeft zin: mensen die anders uit de boot vallen, krijgen dankzij een zinvolle job een beter leven. Zo maken we samen dag na dag dromen waar.

Ongeveer 210 arbeiders en 80 medewerkers omkadering werken vandaag met Sense. 

Doorstroom

Bij Sense geven we kansen aan mensen die elders moeilijk aan de bak geraken. Ze komen bij ons in dienst, worden begeleid en opgeleid. Hun ervaring op de werkvloer is essentieel als opstap naar een functie in de reguliere arbeidsmarkt. Sense helpt zijn medewerkers dan ook graag bij de zoektocht naar een vaste job.

Is jouw bedrijf op zoek naar werkkrachten?
Het hele team van Sense staat dag in dag uit paraat om onze medewerkers te vormen, op te leiden en klaar te stomen voor een job in het reguliere circuit. Als een medewerker bij ons zijn top heeft bereikt, wordt hij begeleid om door te stromen. Ervaring op de werkvloer hebben ze al. Aan u om hen de job van hun leven te geven?

Hebt u momenteel geen vacatures, maar ziet u wel iets in een samenwerking op lange termijn, contacteer ons dan vrijblijvend.

Meer weten over onze doorstroom? Contacteer Vincent Katthouw.
 

Sense Academy


De bestaansreden van onze sociale economie-organisatie is naast klanten verwennen, volledig gelinkt aan het realiseren van doorgroeimogelijkheden voor mensen. Naast de dagelijkse begeleiding en training op de werkvloer in onze horeca-uitbatingen, speelt ook Sense Academy hierin een grote en belangrijke rol.
Aan de hand van ons divers en ‘op maat’ VTO-aanbod (vormingen, trainingen & opleidingen), dat optimaal geïntegreerd is in onze dagelijkse werking, streven we binnen de Sense Academy naar operationele excellentie en persoonlijke talentontwikkeling voor al onze doelgroep- en omkaderende medewerkers. En als kers op de taart (of neusje van de zalm) zijn wij trots op ‘Begeestert!, een vorming ‘met Sense’ rond engagerend en positief leiderschap.


Wie is wie

Jan Van Roie
Algemeen directeur
T 03 226 04 91 | G 0476 25 49 83 | mail

Jan Gysen
Financieel directeur
T 03 226 04 91  | G 0473 88 26 34 | mail

Klaas Impens
Operationeel directeur
T 03 226 04 91 | G 0479 89 56 00 | mail

Wouter Verschelden
HR
Projectontwikkeling
T 03 226 04 91 | G 0497 90 39 41 | mail

Kurt De Bilde
Projectmanager
Aankoper drank & voeding
T 03 226 04 91 | G 0495 17 17 55 | mail

Hetty Leuverink
Manager buurtrestaurants
T 03 226 04 91 | G 0491 39 46 76 | mail

Chiara Van Roie
Manager bedrijfsrestaurants
T 03 226 04 91 | G 0472 96 99 54 mail

Johan Van Dooren
Marketing & Communicatie
Sense Academy
T 03 226 04 91 | G 0478 87 81 93 | mail

HACCP / Kwaliteit

Gezonde voeding bereiden is enkel mogelijk in een hygiënisch correcte werkomgeving.
Daarom besteden we ook alle aandacht aan de uitvoering van de HACCP-reglementering die de Eetwareninspectie alle restaurants oplegt.
De inrichting van onze keukens, de werksystemen van ons personeel en hun opleiding, zijn hierop afgestemd.
Uiteraard werken we ook enkel samen met leveranciers die dezelfde normen hanteren.
 

Financiering

Onze inkomsten uit de uitbating van de restaurants (78% van de omzet) worden aangevuld met subsidies.

Omdat we erkend zijn als Sociale Werkplaats en voor Lokale Diensteneconomie, komen de Vlaamse Gemeenschap en het Ministerie van Arbeid en Tewerkstelling tussen in de loonkosten (Vlaams Subsidieagenschap voor Werk en Sociale Economie).

We bieden een gezonde warme maaltijd aan voor mensen die leven van het bestaansminimum. Daarom steunen OCMW-Antwerpen én -Mortsel ons financieel (voor De 7 Schaken, Bakboord, Foyer De Stroming, Kom.EET en De Plataan) via Stedenfondsmiddelen.

Verder zijn we aangesloten bij de Vlaamse overlegstructuren SST, VOSEC en SOCIARE.

Financiële ruimte voor onze organisatie werd ook mogelijk gemaakt door :
- de Provincie Antwerpen
- Trividend

Ter bevordering van de doorstroom van ons personeel hebben we een partnership in Antwerpen met de Stad Antwerpen, bedrijfseenheid ondernemen en stadsmarketing/business en innovatie/werk en sociale economie.

Historiek

Sense is al meer dan twintig jaar actief in het opstarten en uitbaten van horeca-exploitaties. Een overzicht:

1996: start opleidingsproject ‘de 7 Schaken’ voor een 10-tal personen binnen de structuur van BOM vzw, met steun van de Broeders van Liefde en het OCMW-Antwerpen. Tevens start van de uitbating van ons eerste sociale restaurant in Antwerpen.

1998: start opleidingsproject ‘de Pollepel’ voor nog eens een 5-tal personen, en meteen ons tweede buurtrestaurant.

1999: oprichting CAS vzw, erkenning als sociale werkplaats.

2002: overname taverne Lunch & co in Bedrijvencentrum NOA.

2003: overname Foyer van vergadercentrum De Stroming, ACW-Antwerpen.

2006: opening personeelsrestaurant Mangerie Clara voor het OCMW-Antwerpen.

2007: - overname taverne Permeke Kubus bij de centrale openbare bibliotheek Antwerpen.
          - sluiting taverne Lunch & co in Bedrijvencentrum NOA.

2008: uitbreiding uitbating Foyer ACW met het aanbod van buurtrestaurant.

2009: - opening personeelsrestaurant den Bell van Stad Antwerpen (30 november).
          - opening restaurant Bakboord Linkeroever (4 december).

2010: - opening restaurant De Garde, Politietoren Oudaan (29 maart).
          - overname beheer seminariecentrum en hotel Elzenveld (1 december).

2011: opening restaurant kom.EET, Deurne (mei).

2012: - opening bedrijfsrestaurant Digipolis (september)
           - overname en beheer Internationaal Zeemanshuis Antwerpen, renovatie en opening Antwerp Harbour Hotel (november).

2013: pop-up restaurant Grand Café De Hoorn in Leuven gedurende 3 maanden.

2014: - uitbating pop-up Zomercafé Hoboken, van eind mei tot eind september.
           - opening Grand Café De Hoorn in Leuven (eind september).

2015: - opening Shop & Bistro De Piekuur, Mortsel (25 maart).
           - uitbating pop-up Zomercafé Hoboken, van 1 mei tot 30 september.
           - opening buurtrestaurant De Plataan, Mortsel (13 juli).

2016: - opening belevingscentrum Het Moment, Abdij van Averbode (1 mei).
           - opening Eetcafé Opnieuw & Co, Mortsel (25 november).
           - uitstap uit partnerschap uitbating Grand Café De Hoorn in Leuven (31 december). 
 
2017: partner in de exploitatie van de Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets (1 januari).

2018: - opening Buurtrestaurant & Cultuurcafé 't Vondel in Halle (27 augustus en 27 september).
          - opening Buurtrestaurant Nieuwenbos in Dilbeek (1 oktober).
          - einde uitbating hotel en seminariecentrum Elzenveld wegens renovatie (17 december)

No nonsense

No nonsense is het personeelsblad van Sense. Klik op onderstaande links en lees mee!

  • No nonsense nr 1 - sept & okt 2013
  • No nonsense nr 2 - nov & dec 2013
  • No nonsense nr 3 - jan & feb 2014
  • No nonsense nr 4 - mrt & apr 2014
  • No nonsense nr 5 - mei & juni 2014
  • No nonsense nr 6 - sept & okt 2014
  • No nonsense nr 7 - nov & dec 2014
  • No nonsense nr 8 - feb & mrt 2015
  • No nonsense nr 9 - apr & mei 2015
  • No nonsense nr 10 - juni & juli 2015
  • No nonsense nr 11 - aug & sept 2015
  • No nonsense nr 12 - okt & nov 2015
  • No nonsense nr 13 - dec 2015 & jan 2016
  • No nonsense nr 14 - feb & mrt 2016
  • No nonsense nr 15 - apr, mei & juni 2016
  • No nonsense nr 16 - juli, aug & sept 2016
  • No nonsense nr 17- okt & nov 2016
  • No nonsense nr 18 - dec 2016 & jan 2017
  • No nonsense nr 19 - mrt & apr 2017
  • No nonsense nr 20 - mei, juni, juli 2017
  • No nonsense nr 21 - aug & sept 2017
  • No nonsense nr 22 - okt & nov 2017
  • No nonsense nr 23 - jan & feb 2018
  • No nonsense nr 24 - mrt & apr 2018
  • No nonsense nr 25 - mei & juli 2018
  • No nonsense nr 26 - aug & sep 2018
  • No nonsense nr 27 - okt & nov 2018

Advies

U zoekt assistentie bij HACCP-normen, keukeninrichting, kwaliteitseisen, HR-beleid, algemeen management? 

Advies met Sense staat voor een jarenlange expertise in sociaal ondernemen in de horeca.


Een greep uit de adviesopdrachten:

  • CAW De Terp
    In oktober 2012 kwam de vraag vanuit CAW De Terp naar advies omtrent hun twee horeca-exploitaties. Het advies omhelst onder meer: implementatie HACCP-systemen, implementatie personeelsbeleid met maximale inschakeling van de doelgroep,...
     
  • Mikerf
    De horeca-zaak van kinderboerderij Mikerf in Brasschaat wordt sinds kort in eigen beheer uitgebaat door de mensen van beschutte werkplaats Aralea. Sense adviseert en begeleidt Aralea zodat dit zo professioneel mogelijk verloopt.  
     
  • Komosie
    Partnerschip in pilootproject rond grootschalige verwerking van voedseloverschotten, in samenwerking met Belorta. Verkennen van nieuwe klantgroepen bij de voedselhulporganisaties en de scholen met een SES-problematiek (Sociaal Economische Status van de leerlingenpopulatie).

1

Albums

  • Opening Eetcafé Opnieuw & Co Mortsel
    Opening Eetcafé Opnieuw & Co Mortsel
  • Het Moment is daar...
    Het Moment is daar...
  • Elzenveld en Sense verwen-event 17/3/2016
    Elzenveld en Sense verwen-event 17/3/2016

50 Sense

Er zijn op dit moment vijf succesvolle buurtrestaurants met Sense in Antwerpen en Mortsel. We zijn ervan overtuigd dat we in gans Vlaanderen nog meer mensen een lekkere en gezonde maaltijd kunnen aanbieden aan een betaalbare prijs. Symbolisch plakken we hier het getal 50 op: ambitieus als we zijn, suggereren we dat er in de volgende jaren 50 extra buurtrestaurants of andere exploitatievormen zouden worden gerealiseerd. 

Dit lukt niet alleen, we willen graag de handen in mekaar slaan met lokale overheden, privé-bedrijven en bestaande sociale-economie-initiatieven.

Klinkt dit verhaal u als muziek in de oren?
Laat het ons weten, wij zijn steeds op zoek naar partners om deze droom mee te realiseren. 

1

Duurzaamheidsverslag

Sense presenteert met plezier, en ook wel een beetje trots, zijn Duurzaamheidsverslag 2016-2017.

Benieuwd? Je kan het online lezen via deze link.

Ontvang je toch graag een papieren exemplaar, zodat je het eens echt kan voelen?
Klik hier voor je gegevens en we bezorgen het!




Vacatures

Werkt u binnenkort ook met Sense? 

Mensen zijn de belangrijkste ingrediënten van ons bedrijfsrecept. Elke dag opnieuw steken onze medewerkers de handen uit de mouwen om onze klanten te verwennen. Goesting om mee te werken aan ons verhaal is hierbij de belangrijkste voorwaarde. En een glimlach. 

Want werken met Sense is werken met plezier. 


Deel onze vacatures via:

        

“Flexibele chef Vlaams Brabant ”

“Fexibele chef Vlaams Brabant ”

 
Sense overkoepelt een variëteit aan horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier worden onze klanten in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.
 
Sense werkt binnen een context van activering waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat ze weer deel uitmaken van van een sociaal netwerk en ze de kans krijgen om professioneel te groeien.
 
Daarnaast willen we mensen samenbrengen en ruimte voor sociaal contact creëren. We streven hierbij naar een klantvriendelijke, gezonde, kwalitatieve horeca-service voor al onze klanten. Dat doen we zowel in restaurants, bedrijfs- en buurtrestaurants als in onze seminariefaciliteiten en hotels. 
 
www.metsense.be
 
www.averbodemoment.be
 
Als flexibele chef bij Sense geef je leiding aan keuken- en zaalpersoneel binnen een activeringsomgeving. Ben je op zoek naar een gevarieerde job in een ambitieus horecabedrijf? Grijp dan nu je kans!
 
Taken: 
Je bent de operationele chef/begeleider van een restaurant, vanaf april/mei word je voornamelijk tewerkgesteld in Het Moment (Restaurant belevingscentrum Abdij Averbode). Tijdens andere periodes word je tewerkgesteld in onze verschillende vestigingen in Vlaams Brabant (Het Moment & Heerlijckyt, uitzonderlijk ook in Antwerpen)
Je bent leidinggevende en werkt zowel autonoom als in team. Je geeft leiding aan keuken- en zaalpersoneel binnen een context van activering van medewerkers.
Je organiseert/ondersteunt de volledige kwaliteitsvolle dagdagelijkse interne werking: uitvoerend keukenwerk, bestellingen, uitleveringen, voorbereidende facturatie, HACCP, contact klanten, zaal- en kassawerk,…
We zijn op zoek naar een chef die een passie heeft om zijn steentje bij te dragen in een sociaal geëngageerd project, grotendeels binnen de inspirerende omgeving van de Abdijmuren van Averbode
 
Profiel:
• Ervaring en talent in het operationeel runnen van een keuken of grootkeuken
• Haccp vertrouwd. 
• een hedendaagse stijl van leidinggeven aan personeel.
• Goede communicatieve vaardigheden in relatie tot klanten en collega’s.
• Administratief voldoende  secuur/ kennis Word, Excel & Outlook.
• Communicatief – Overtuigend – Vertrouwensrelaties kunnen uitbouwen.
• Inzicht in het werken met kansengroepen (sociale economie)/intercultureel inzicht.
• Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend. Flexibel.
 
In onze restaurants hebben we een werkregime tussen 7u tot 21u met regelmatig weekendwerk.
 
Voor deze functie zijn we op zoek naar een chef die tijdens de zomermaanden in Het Moment van Averbode zal werken. Op deze locatie is weekendwerk een constant gegeven.
 
Je wordt voltijds flexibel ingepland, het uurrooster wordt wekelijks uitgehangen. We voorzien een 5dagen werkweek van 38u
 
Loon / voordelen:
Het loonpakket zal afhankelijk zijn van de ingebrachte ervaring en maturiteit voor deze functie. Bediendencontract onbepaalde duur. Pakket extra- legale voordelen voorzien. 
Vergoeding voor zondagwerk en werken op feestdagen volgens barema's PC Horeca.
 
Sollicitatieprocedure:
Schriftelijke motivatie met cv uitsluitende per mail richten aan Elien Ovart, hr Sense. Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen. recrutering@metsense.be

  • “Flexibele chef Vlaams Brabant ”

Assistent horeca management

Vacature:
 

Assistent horeca management

 
De Heerlijckyt is een inspirerende vergaderlocatie, met mogelijkheden tot meerdaagse opleidingen. Zowel bedrijfs- als non-profit groepen kunnen er terecht voor een professionele en hartelijke omkadering. Ook voor feesten en vakantieverblijven is een particuliere groep welkom. De 80 bedden (hotelkamers en gîtes), 8 sfeervolle ruimtes, gezonde lekkere keuken, hartelijk team en 23ha natuur maken samen een krachtige ontmoetings- en ontwikkelomgeving voor groepen. De horecawerking van de Heerlijckyt van Elsmeren (www.heerlijckyt.org , www.metsense.be ) wordt gerealiseerd in samenwerking met Sense. Sense overkoepelt verscheidene horeca-initiatieven met sociaal talent, hieronder vallen verschillende buurtrestaurants, (bedrijfs)restaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen.
 
Functieomschrijving:
We op zoek naar een talentvolle, en dynamische collega met enige maturiteit om deze “heerlijke plek” mee te dragen. Als rechterhand van de manager ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de Heerlijckyt. Hieronder vallen: operationele horeca taken, eventmanagement, sales, opvolging administratie, etc.  
Dankzij je hands-on aanpak, je hart voor horeca en klantgerichte houding zorg je ervoor dat de missie en visie van de organisatie dagelijks waar worden gemaakt. (vanuit goesting, creativiteit en energie). 
Je rapporteert aan de manager van de Heerlijckyt van Elsmeren.
 
Taken: 
• Actieve, operationele ondersteuning door middel van assistentie in-  en opvolging van de dagdagelijkse operationele taken.
• Er mee voor zorgen dat de strategische beslissingen van de organisatie op een kwaliteitsvolle manier tot uitvoering worden gebracht. 
• Op projectmatige basis assistentie bieden, mee opzetten en implementeren van verschillende uiteenlopende projecten gericht op kwaliteit, verkoop, etc
• Als eventmanager verantwoordelijkheid nemen voor-, tijdens en na events
• Het mee waarmaken van de voorop gestelde doelen rond sales
• Mede organisatie en onderzoek van -  en inbreng knowhow omtrent: aankoop, verkoop, leveringen, IT, communicatie, commerciële strategie, etc
 
Profiel:
• Passie voor horeca en goesting om mee te bouwen aan onze organisatie
• Je genen passen bij onze unieke plek
• Ervaring en talent in het operationeel runnen van een horecazaak kan een meerwaarde zijn, maar is niet noodzakelijk. 
• Bekend/ervaren met de voor deze functie relevante horeca realiteiten o.a. op gebied van: klantvriendelijkheid, personeelsrealiteiten, culinaire gegeven, kwaliteitssystemen, HACCP etc.
• Kwaliteitsvolle communicatie 
• Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend.
• Administratief vlot en sterk
• Multitasking waarbij prioriteiten stellen belangrijk is
 
Verdere vereisten:
• Flexibele inzet en omgang met werkuren/piekwerkperiodes in het jaar. 
• Horeca-ervaring , en bij voorkeur opleiding ‘hotelmanagement’ 
• Perfect Nederlandstalig. Verdere talenkennis gewenst. (Frans, Engels)
• Goede kennis Word, Excel en Outlook. 
 
Voorziene datum indiensttreding:
Zo snel mogelijk 
 
Plaats van tewerkstelling:
Weg op Halen 2, 3450 Geetbets
 
Loon / voordelen:
Het loon-/modaliteitenpakket zal afhankelijk zijn van de ingebrachte ervaring en maturiteit voor deze functie. In overeenstemming met pc 302. Voltijds contract onbepaalde duur. Zowel een voltijdse als een 4/5de tewerkstelling zijn mogelijk
 
Sollicitatieprocedure:
Schriftelijke motivatie met cv uitsluitende per mail te richten aan wouter.verschelden@metsense.be, HR Sense, recrutering@metsense.be .  

  • Vacature horeca assistent management hve

“HR medewerker”

Sense overkoepelt een variëteit aan horeca-initiatieven zoals buurtrestaurants, bedrijfsrestaurants en enkele hotel / seminarie / event-uitbatingen. Hier worden onze klanten in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers.
 
Sense werkt in de sociale economie waarbij we zinvolle arbeid geven aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk.
 
Daarnaast willen we mensen samenbrengen en ruimte voor sociaal contact creëren. We streven hierbij naar een klantvriendelijke, gezonde, kwalitatieve horeca-service voor al onze klanten. Dat doen we zowel in bedrijfs- en buurtrestaurants als in onze seminariefaciliteiten en hotels.
 
www.metsense.be
http://www.metsense.be
We zijn op zoek naar een enthousiaste

“HR medewerker”

Als HR medewerker bij Sense zorg je samen met de leidinggevende voor een positief effect op de ontwikkeling en doorstroom van onze medewerkers. Ben je op zoek naar een gevarieerde HR- job in een ambitieus horecabedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren!
 
Taken: 
• Je staat in voor de begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (artikel 60, lokale diensteconomie en maatwerk). 
• Dit houdt in: de werving en selectie, de wekelijkse begeleiding, de planning, ondersteunen in doorstroom, ondersteuning van leidinggevenden, administratieve opvolging, samenwerken met OCMW, VDAB, Stad Antwerpen, werkwinkels,…
• Daarnaast werk je in teamverband en ondersteun je de HR collega’s.
• Je werkt mee aan HR projecten en geeft het HR beleid mee vorm. 
 
Profiel:
We zoeken iemand met zin voor initiatief, een gedreven persoon met goesting om ons team te versterken. 
• Bachelor diploma
• Open, onbevooroordeelde houding naar- en respect voor andere culturen
• Open, laagdrempelige en adaptieve communicatie naar onze medewerkers
• Enthousiast, correct en resultaatgericht
• Minstens een eerste ervaring met sociale economie
• Administratief onderlegd
• Kennis Word, Excel, Outlook,…
 
Loon / voordelen: 
• Voltijds bediendencontract van onbepaalde duur
• Het loonpakket is afhankelijk van de ingebrachte ervaring en maturiteit voor deze functie
• Extra- legale voordelen 
 
Sollicitatieprocedure: 
Schriftelijke motivatie met cv per mail te richten aan Elien Ovart, hr Sense. Mechelsesteenweg 128-136, 2018 Antwerpen. recrutering@metsense.be. Dit kan tem 18-02-2019. 
Voorziene startdatum is 25-02-2019.

  • Vacature HR medewerker

Medewerker Marketing & Communicatie HVE (50%)

Om ‘De Heerlijckyt van Elsmeren’ nog meer in de wereld te zetten, zoeken wij:

Medewerker Marketing & Communicatie (50%)

De Heerlijckyt is een inspirerende plek voor meerdaagse verblijven. Tot onze klanten rekenen we niet alleen bedrijven en organisaties, maar ook trainers, opleidingsorganisaties en vzw’s die we op de beste manier ondersteunen om hun vergadering, teambuilding of opleiding nog krachtiger te maken.
Ook particulieren kunnen op de Heerlijckyt terecht als deelnemer aan één van onze opleidingen of ontmoetingsmomenten. Daarnaast is de Heerlijckyt ook te huur voor grote of kleine feesten, of voor week- of weekendverblijven met vrienden of familie.
Kortom, de 8 sfeervolle zalen, 80 heerlijcke bedden, lekker gezonde keuken, het hartelijk team en de 23ha natuur maken samen de meest krachtige ontmoetings-en ontwikkelomgeving voor groepen. 
 
Als medewerker marketing en communicatie sta je in voor de verdere ontplooiing en uitvoering van het communicatie- en marketingbeleid van de Heerlijckyt. Je coördineert de externe communicatie en werkt hierbij nauw samen met de coördinator leren & ontwikkelen, de horeca-coördinator, en de andere medewerkers.
 
Taken:
• Opvolgen en up to date houden van de diverse social media-kanalen en de website
• Foto-databank beheren en aanvullen met (zelfgemaakte) beelden.
• Onderhoud contacten-database. 
• Opmaak en versturen van nieuwsbrieven
• Ondersteuning sales door het uitrollen van marketing campagnes
• Ondersteuning in de programmatie van het leeraanbod
• Administratieve ondersteuning voor het programma van de Heerlijckyt
• Opzetten (bedenken)  & uitvoeren van marketing acties mbt het trainingsaanbod
 
Profiel:
• De combinatie van training & opleiding en marketing is voor jou ideaal.
• Kwaliteitsvol communiceren is vanzelfsprekend voor jou.
• Je bent empatisch en kan schrijven met gevoel.
• Praktisch en probleemoplossend denkend en handelend is vanzelfsprekend voor jou.
• Je bent administratief vlot en sterk, maar hebt ook creatief en grafisch inzicht.
• Je hebt oog voor detail.
• Je bent perfect Nederlandstalig
• Je beschikt over een goede kennis van Word, Excel, Mailchimp,  Outlook en CMS. Kennis van Photoshop is een pluspunt. Basiskennis SEO, SEA en google analytics is gewenst.
• Je werkt planmatig en nauwgezet.
• Je hebt een passie voor leren en ontwikkelen, dit binnen een horecacontext, en goesting om mee het verhaal van de Heerlijckyt te schrijven
• Je bent vertrouwd met de bedrijfswereld en hebt interesse in learning & development.
• Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 
Wij bieden
Een bijzondere en uitdagende functie op een bijzondere plek. Een halftijds bediendencontract van onbepaalde duur. Verloning in functie van je ervaring en competenties en in overeenstemming met pc 302. Extralegale voordelen voorzien.
 
Interesse?
Mail je cv met motivatiebrief vandaag nog naar recrutering@metsense.be
 
Meer informatie over de Heerlijckyt van Elsmeren kan u vinden op www.Heerlijckyt.org 

  • 2019 - Vacature marketing en communicatie medewerker

Polyvalente horecamedewerkers

Polyvalente horecamedewerkers

Sense (CAS vzw, Zet U vzw, Sense Mortsel vzw) is erkend als maatwerkorganisatie en LDE-initiatief, en baat 9 restaurants (sociale buurtrestaurants en bedrijfsrestaurants), 2 hotels, 2 seminariecentra en feestzalen uit .
 
Sense biedt verschillende voltijds contracten (38u) en deeltijdse contracten (19u) voor personen die werkloos en uitkeringsgerechtigd zijn en in aanmerking komen voor de tewerkstellingsmaatregelen Maatwerk of Lokale Diensteneconomie en steeds voor Sine.
 
Komt u in aanmerking voor 1 van deze tewerkstellingsmaatregelen:
-         Neem contact met uw VDAB consulent met de melding dat u graag voor onze organisatie zou werken
 
U bent werkloos en uitkeringsgerechtigd, maar niet op de hoogte of u voor deze maatregelen in aanmerking komt:
-         Neem contact met het VDAB kantoor in uw buurt – zij kijken na of een tewerkstelling binnen onze organisatie voor u een mogelijkheid is.
 
Doel van de functie
Ondersteund en aangestuurd door de verantwoordelijke van de locatie en in samenwerking met uw collega’s zorgt u voor het  waarmaken van een totale horecabeleving voor al onze klanten.
 
Een  polyvalente horecamedewerker  staat mee in voor het serveren,  aanbieden en bereiden van kwaliteitsvolle en gezonde maaltijden aan onze klanten met een klantvriendelijke houding. Een medewerker kan ook instaan voor het leveren van maaltijden aan klanten
 
Functie omschrijving
·        Onderhoud van de zaal, keuken, toiletten en afwas  ruimte                               
·        Broodjes maken                                                                         
·        Soepen bereiden
·        voor-en nagerechten bereiden
·        Groenten, vlees en vis bereiden
·        Koude en warme sauzen bereiden
·        Voorraad controleren en opvolgen
·        Opscheppen van maaltijden
·        Dranken en gerechten opdienen
·        Horecaklanten op de gepaste wijze bedienen
·        Omgaan met geld en andere betaalmiddelen en geldigheid ervan controleren
 
Vereist profiel
·        Enthousiast en gemotiveerd zijn
·        Voldoende kennis Nederlands (min. Niveau 1.2, spreken, schrijven, lezen) om in zaal te kunnen werken
·        Verzorgd uiterlijk en een goede persoonlijke hygiëne
·        In aanmerking voor tewerkstelling binnen maatwerk en Siné lokale diensteneconomie en Siné (zie boven)
·        Competenties: Organisatietalent, Zin voor orde en netheid, Verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid
·        Geen fysieke problemen
·        Bereidheid om te werken in een multicultureel team
·        Geen bezwaar tegen contact met varkensvlees
·        Geen bezwaar tegen contact met alcohol
·        Geen uitgebreide ervaring vereist maar voeling met de horeca door voorgaande opleiding of tewerkstelling
·        Beschikken over een rijbewijs B is een pluspunt
 
 
Praktische info
Het loon is gelijk aan de bestaande barema’s binnen PC 327 of 329. Sowieso gaan we uit van een 38u/week contract

Gelieve contact op te nemen met uw VDAB kantoor in de buurt om na te gaan of u in aanmerking komt voor Maatwerk en Sine of Lokale diensteneconomie en Sine.

Contact

Sense
Mechelsesteenweg 128-136 (6de verd.)
2018 Antwerpen
T 03 226 04 91
info@metsense.be

Wie is wie binnen Sense? klik hier


Een ogenblik geduld
De geografische ligging wordt berekend